Mi folyik a háttérben?

2024.07.09

Üdvözlet minden kedves idetévedőnek! (Ha még van itt valaki egyáltalán)
Szeretnék válaszolni a címben feltett kérdésemre, hogy pontosan mik is történtek, és történnek jelenleg a háttérben, illetve, hogy miért nem volt új rész már egy ideje.
Régebben említettem néhol, hogy szeretném majd a félretett vagy régebben elkészített munkáimat feljavítani, aminek neki is álltam, így a befejezett projektek közül szinte már majdnem minden nézhető feljavított, 1080p minőségben, még a Healin Good Precure és annak filmje ez alól a kivételek, de azokon is dolgozom.
Jó hír azoknak, akik az Aikatsu Stars!-t várják, hogy annak is nekiálltam javítgatni a kezdeti részeit, ám mivel az első fordításom volt és rengeteg benne a formáznivaló, talán kicsit lassabban halad. Az első két része már nézhető BD verzióban. Csak példaképpen, az első részének a feljavítása egy teljes napomba telt. ><
És hogy miért van szükség ezekre a feljavításokra? Leginkább azért, mert számomra a minőség fontosabb a gyorsaságnál, nem szeretném, hogy hibákkal teli részeket nézzetek tőlem. Semmit sem fogok dobni azok közül, amik jelenleg futnak. Részben ezen munkálatok miatt nem érkezett új rész az elmúlt két hónapban, aztán pedig az államvizsgámra kellett készülnöm, ami miatt nem tudtam fansubos munkálatokkal foglalkozni. Köszönöm a türelmeteket.
A nyár további részét már szeretném aktívan tölteni, ezért kapott az oldal egy nyári kinézetet, ami remélem nektek is tetszik, és hát persze igyekszem hozni az új részeket is a háttérben folyó feljavítások mellett. További újdonság, hogy a projektek adatlapjaira elkezdtem feltöltögetni egy rövidke összegzést az adott anime szereplőiről, amit majd idővel az összes adatlaphoz szeretnék feltenni. Remélem, tetszik nektek. :)
Üdv, Seri


Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el